Virksomheden
Scan-Drink sælger, producerer og importerer kontrol- og udskænkningssystemer til spiritus, fadøl og post-mix samt tilbehør til cafe- og restaurationbranchen.

Scan-Drink er grundlagt i 1984 og dermed branchens ældste danske leverandør.
I oktober 2016 blev Scan-Drink efter mere end 20 års godt samarbejde en del af MicroTec - Beverage Control Systems.

Scan-Drink har gjort det til sin mission at hjælpe barer og restaurationer med at nedsætte spild og svind bag baren, så ejerne får optimeret deres indtjening mest muligt. 
Scan-Drinks nyeste system DC-807 er baseret på en knivskarp teknologi, som mere eller mindre automatiserer udskænkningen i baren. På den måde sikrer du som restaurationsejer, at kunden får, hvad han eller hun har betalt for. Samtidig undgår du, at dine bartendere uddeler gratis drinks, eller at der er betalinger, som ikke bliver slået ind på kasseapparatet.

Scan-Drinks kontrolsystemer er med andre en garanti for, at restaurationsereje og kunder får fuld valuta for pengene. Svind og tyveri hører fortiden til. Drinksene er nøje afmålt, og bartenderne kan i stedet bruge deres tid og energi på at yde den bedst tænkelige kundeservice. 
Spiritusanlæggene fra Scan-Drink kan muligvis holde personaleomkostningerne nede, men det kan ikke erstatte den menneskelige arbejdskraft, som stadig er en vigtig og ufravigelig del af oplevelsen i baren. Kontrolsystemet giver blot jeres bartendere muligheden for at være endnu mere nærværende, og de to elementer fungerer i et perfekt samspil med hinanden. 

Vores spiritusanlæg registrerer via en skænkeprop på flaskerne, hver eneste gang der hældes spiritus fra flasken. Når baren lukker, kan du hurtigt og nemt danne sig et overblik over salget på den pågældende aften.

Scan-Drink er allerede en integreret del af flere barer og restaurationer i alle mulige størrelseordner. 


Nu spørger du måske dig selv, om du har råd til at investere i et spiritusanlæg fra Scan-Drink – har du råd til at lade være?

Hovedkontor

Scan-Drink
Tårngade 9
7600 Struer
Danmark

CVR-nummer: 25576195

Følg os på Facebook