Kodeprop nr. 5
Kodepropper
Nummerering af kodepropper
Kodeprop nr. 5

Kodeprop nr. 5

Specialdesignede kodepropper til spiritusanlæg.
Prop med kode 5.

149,00 kr.

På lager
  • Kundeservice (+45) 86 93 23 00 Kundeservice (+45) 86 93 23 00
  • Hurtig levering 1-2 hverdage Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling via SSL-forbindelse Sikker betaling via SSL-forbindelse

Metalringene angiver nummeret på kodeproppen. Kodeproppen udskænker ikke spiritus, før bartenderen sætter proppen i spiritusanlæggets aktivatorring. Hvert udskænkning doseres præcist og registeres, så bartenderen kan holdes ansvarlig for den spiritus, han eller hun udskænker.


Fås i to varianter: Standard og High-Flow. High-Flow-kodepropperne udskænker 30 % hurtigere end standardpropper og anbefales til udskænkning af tykkere sukkerholdige spiritus og likører.

BEMÆRK: Vi sælger udelukkende de originale patenterede kvalitets kodepropper fra Berg i Amerika. Det sikre stabil og problemfri drift, samt en lang holdbarhed.
På markedet udbydes der lidt billigere kodepropper under betegnelsen ”kompatibel med Scan-Drink og Berg systemer”. Det er en sandhed med modifikationer; De uoriginale kodepropperne ligner til forveksling, men opbygningen af åbnemekanismen er af væsentlig anden kvalitet, hvilket bl.a. betyder at propperne gror fast ved udskænkning af sukkerholdig eller tyktflydende spiritus. Desuden variere den udskænkede mængde i forhold til de originale Berg kodepropper.

Produktoplysninger
Berg Company, LLC
100005
Specifikke referencer

Relaterede produkter