DC 707 drink control
DC 707 drink control
DC 707 drink control

DC-707 spiritusanlæg

Undgå spild – tjen mere

Med Scan-Drink DC-707 spiritusanlæg undgår du spild og tjener mere. Kunden får det, han har betalt for. Hverken mere eller mindre. Det ses på DIN bundlinje som restauratør.

Ring for tilbud
(+45) 86 93 23 00

0,00 kr.

På lager
  • Kundeservice (+45) 86 93 23 00 Kundeservice (+45) 86 93 23 00
  • Hurtig levering 1-2 hverdage Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Sikker betaling via SSL-forbindelse Sikker betaling via SSL-forbindelse

Undgå spild – tjen mere

Med Scan-Drink DC-707 spiritusanlæg undgår du spild og tjener mere. Kunden får det, han har betalt for. Hverken mere eller mindre. Det ses på DIN bundlinje som restauratør.

Præcis udskænkning – hver gang

Står du lænket til baren som din egen evigt arbejdende kontrollør? Brug tiden bedre. Scan-drink spiritusanlæg sikrer præcis afmålt udskænkning. Hver gang. Det betyder, at du trygt kan overlade baren til dine ansatte uden tanke for, om de i et uopmærksomt øjeblik overskænker eller sender gratis drinks over baren. Tilmed går udskænkningen hurtigere, og den enkelte bartender kan dermed betjene flere kunder. Det betyder lavere personaleomkostninger for dig som restauratør.

Hvordan – sådan

Med Scan-Drink spiritusanlæg kan du forprogrammere den ønskede mængde, hvorefter der hverken kan skænkes mere eller mindre spiritus op, end programmeringen tillader. 

Præcisionen opnås ved, at en skænkeprop, også kaldet kodeprop, trykkes ned i flasken og derefter varmeforsegles med krympefolie. Krympefolien sikrer, at ingen kan afmontere proppen og udskænke spiritus, uden at det registreres.

Spiritusanlægget har syv priskategorier med hver tre programmerbare portionsstørrelser. Anlægget kan tilsluttes op til syv udskænkningsstationer, som kan betjenes samtidig.

Følg og forøg din profit

Scan-Drink DC-707 spiritusanlæg med kodepropper er et 100 procent effektivt kontrolsystem, som umuliggør enhver form for ”sløseri”, spild og tyveri. Anlægget sikrer ensartet og præcis udskænkning, er hurtigt og nemt at betjene, og i tilgift får du dokumentation for hver eneste drink, der skænkes. 

Med Scan-Drink DC-707 spiritusanlæg får du:

  • Ubegrænset antal flasker
  • 7 priskategorier
  • 3 programmerbare portionsstørrelser for hver priskategori 
  • 2 forskellige prissæt til f.eks. Happy Hour eller dag/aftenpriser
  • Op til 7 udskænkningsstationer, som alle kan betjenes samtidig
  • Tilslutning af printer for udskrift af salgsrapport (valgfrit)
  • Integration med POS & kasseapparat (valgfrit)

Kontrol – derfor

Den beregnede portionsstørrelse på en drink er ikke garanteret, når der skænkes med fri hånd. Travlhed og mere eller mindre bevidst sløseri spiller ind. Dertil kommer, at bartendere ofte arbejder uden direkte opsyn, og selv om du som udgangspunkt bør have tillid til dine ansatte, kan de falde for fristelsen til at ”tage fra baren”. 

Faktorer som disse kan udgøre forskellen på økonomisk succes og fiasko for dig som restauratør. Med Scan-Drink DC-707 spiritusanlæg sættes alle disse faktorer ud af spil.

Integration til POS/kassesystem

Vidste du, at vores DC-807 spiritusanæg kan integreres med bl.a. Horescon PROPOS kassesystem til bar & natklub?

Integration med Horescon PROPOS

Med en fuld integration registreres alle udskænkninger af spiritus real time i kassesystemet. På samme måde kan man via dette system generere en rapport over eventuelle afvigelser mellem registreret salg og informationerne fra udskænkningstælleren. Fra Back Office-delen, som er tilgængeligt gennem alle enheder med adgang til internet, kan du overvåge og tilrette dit lager.

Manual DC-707 POS Interface

Manual DC-707 POS Interface

Download (390.64KB)

Manual DC-7xx Station

Manual DC-7xx udskænkningsstation

Download (203.81KB)

Kodeprop-liste-spiritussystem

Kodeprop-liste spiritussystem

Download (23.8KB)

Opsætningsark spiritussystem

Opsætningsark spiritussystem

Download (25.07KB)

Brochure DC707 spiritusanlæg

Brochure DC707 spiritusanlæg

Download (2.03MB)

Daglig betjening DC707

Daglig betjening DC707

Download (180.11KB)
Produktoplysninger
MicroTec
13012707*
Specifikke referencer

Relaterede produkter